top of page

Børn & Unge

Velkommen til vores børne- og ungehjem

Børne- og ungehjem

På Egholt børne- og ungehjem bor børn og unge fra 10 -18 år. Nogen kan få lov at blive, til de er helt op til 23. Det er børn og unge med omfattende psykiske og udviklingsmæssige vanskeligheder, der har behov for at være anbragt uden for hjemmet gennem længere tid i overskuelige, relationelle og trygge rammer. 

Anchor 1
Business Meeting
Miljøterapi & Pædagogik

For at kunne skabe den bedste udviklingsmulighed for barnet/den unge, er vores miljø bygget op omkring den psykodynamiske miljøterapeutiske ramme, hvor barnet/den unge mødes af jeg-støttende og mentaliserende voksne. Læs mere her.

 

Målgruppe

På Egholts børne- og ungehjem bor børn og unge fra 10 -18 (23) år. Det er børn og unge med omfattende psykiske og udviklingsmæssige vanskeligheder, der har behov for at være anbragt uden for hjemmet gennem længere tid i overskuelige, relationelle og trygge rammer.

Egholt er en gammel, velfunderet, miljøterapeutisk organisation hvor børn og unge, der har brug for at blive mødt af mentaliserende og fagligt stærke voksne, kan bo og udvikle sig.

 

Vi arbejder med børn og unge med

  • Udviklingsforstyrrelser, adfærdsforstyrrelser, tilknytningsforstyrrelser, omsorgssvigt, seksuelle overgreb

  • Autismespektrumsforstyrrelser – Aspergers syndrom, gennemgribende udviklingsforstyrrelser

  • Opmærksomhedsforstyrrelser – ADHD

  • For de unge tillige med skizofreni, sindslidelser og psykoser

Læs mere om beboergruppen på Egholt her.

White Duvet

Børne- og ungehjem på Egholt består af
2 afdelinger

 

Afdelingen på Næstvedvej 74, 4180 Sorø med 7 pladser til børn/unge fra 10-18 (23) år. Huset består af 7 værelser, 4 på 1. salen og 3 i stueetagen. På hver etage er der fælles badeværelser. Endvidere er der fælles opholdsstue, spisestue, køkken samt et medarbejderkontor med soverum. Der er en stor have til. 

 

Afdelingen på Engelstoftevej 1, 4171 Glumsø med 10 pladser til unge/unge voksne fra 10-18 (23) år. Afdelingen består af 2 bygninger. I hovedbygningen er der 8 værelser på første sal med 2 badeværelser og fælles hyggerum. I stueetage er der fælles køkken og 2 opholdsstuer, viktualierum, badeværelse samt 2 medarbejderkontorer med soverum.

I tilhørende bygning er der vaskerum, en biograf, en fitnessrum, værksteder og på første sal en lejlighed med 2 værelser, fælles bad og køkken/alrum samt mødelokaler og kontor.

Der er en stor have til. 

Var du på udkig efter visitation, priser, og pladser? Kig under Info
bottom of page